Dag 19 – Detta ångrar jag

Visst vore det lite väl attention om jag sa att jag inte ångrar något i mitt liv? Men som ni kanske minns så skrev jag i "Min tro" att jag tror att allt händer av en anledning. Så även om mycket dåligt hänt i mitt liv tror jag att det gjort att allt blivit bra nu. Därför vill jag inte ångra gårdagens misstag, det är ju morgondagens lycka. Och utan att göra fel kan man inte heller göra rätt.

Men om jag nu ska säga något jag ångrar får det väl bli att jag slängt bort många kontakter. Vänner som förut betydde mer än livet har nu på något vis hamnat i mitt vindförråd. Och visst är det tråkigt? Nya människor kommer och man fylls av nya glädjande känslor för en vunnen vänskap. Jag har liksom glömt bort de gamla banden. Jag ångrar inte att jag träffat mina nya vänner, dom ger mig anledning att gå upp på morgonen och leva. Däremot kunde jag kanske agerat annorlunda med mina barndomsvänner och gamla skolkamrater. Ja.

Men följ mitt råd. Man lär av sina fel, och av den lärdomen gör man inte om sådant som man annars varit ovetande om att det var fel.


Ni vet väl att det bara är att kika in på gamla bloggen på "Lär känna mig" , så hittar ni tidigare nummer på listan.

Pretty fucking awsome

Hej världen! Vet ni vad?! Jag mår helt jävla grymt. Åh, som om inte allt är så bra som det kan nu? Har underbara vänner, gullig människa i livet, och en sisådär halv deprimerad familj (bortse från de). Mitt liv är fullbordat! Och som toppen på allt, igår fixa jag med bloggen. Så nu kan jag göra såna här :D :) smileys! Cooolt! Haha. Blev ett flummigt inlägg, men är bara på så fucking bra humör. Tänkte köra på ett seriösare inlägg genom att fortsätta på listan. Follow me ;)

Ps. lägg märke till min signatur i slutet av inläggen med ;) pretty awsome ?


Passande flumbild där jag :D               


Skola imorgon då

Detta lovet har gått väldigt fort, minst sagt. Som alla andra lov slutar de ju någon gång. Så imorgon är det återigen dags för skola. Har precis gjort klart mina APU-uppgifter och skickat iväg dem, så jag kan skriva ut de i skolan imorgon. Har en annan läxa kvar men går på några minuter så det tar jag innan jag ska sova. I sista minut we like! Ska bli skönt att komma in i rutinerna igen. Sova rätt dygnet och träffa kompisar ständigt, ja skolan är ändå rätt awsome. Först blir det dock Wallander, vet inte riktigt vilken det är idag.

Jag idag, och sakerna jag fick med från Lovisa.



Smycken från Stylebytyra.se

Mina kära syster ska få klicka hem ett par ringar åt mig från http://stylebytyra.se. Tänkte därför slänga upp och visa vilka.

                                         Dessa två ska jag ha! Finns på rean, tyckte dom var fina.



Fyller garderoben igen

Hejsan svejsan! Sitter för tillfället i Lovisas säng och proppar i mig både godis och chips. Jag vet! Ska sluta. Men å andra sidan så är det ju helg?! Åt faktiskt inget igår *stolt*. Vi har iaf tagit de lugnt idag. Fick investerat några nya plagg. Man måste bara älska att hon rensar garderoben sisådär en gång i månaden, jag slipper köpa nya kläder, haha.
Blir en lugn kväll och tagga inför skola imorgon. Längtar redan, nae......

Ett steg närmare målet som skribent

Vet ni vad! Häromdan skrev jag lite random in till HN ( Hallands Nyheter) på Ordet är fritt. Mamma, jag och Morgan hade pratat lite om att dom tagit bort containrarna här på Lugnet. När man sorterar alltså. Så jag skrev in en usel insändare om att det inte är så smart. Haha. Iaf, den publicerades, och stod i tidningen idag. Blev ganska glad när mamma visade mig det. Det är andra gången något jag skrivit kommit med i tidningen. Den första gången skickade jag in en dikt till NWT ( Nya Värmlands Tidningen). Den är inramad och finns någonstans i lägenheten. Ja. Det går framåt, snart kanske det står något roligt i tidningen som jag har skrivit.


Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Ett ganska lätt val.

Min senaste födelsedag. Alltså den 22oktober2010. När mina fina flickor hade en överraskningskväll för mig. Elinda hämta mig och sa att vi skulle till Lovisa. Lite halft trött följde jag med. På Lovisas baksida står då hon, Andrea, Lovisa K och Lizette, och håller en stor skylt där de står "GRATTIS CASSANDRA". Sen åt vi god mat och flummade. Hade verkligen jätteroligt.

Men många andra födelsedagar har varit minnesvärda dom med. När jag var liten brukade min syster Veronika göra skattkarta åt mig så fick jag gå runt och leta upp paket, genom ledtrådar på varje ställe. Ja. Just att fylla år är väl inte så jädra roligt. Men att få umgås med mina människor är lätt värt det!

                                          Elinda, Andrea och Lovisa på senaste tjejkvällen <3


Yesterday was awsome!

Som sagt, ny blogg, nya tag. Och nu kan ni kommentera igen! Men nu gårdagen då!

Hade otroligt roligt. Till att börja med lagade vi mat tillsammans. Kyckling, klyftpotatis, sås och sallad + bröd. Blev ganska gott. Kycklingen var aningen bränd men det gjorde inget! Efter att ha spenderat ungefär 1 timme vid matbordet plockade vi undan och drog sedan ut. Jag skulle nämligen ta ut pengar.

På tillbaka vägen sprang jag, Felicia och Elin upp i rondellen för att jag skulle ta kort på Tvååkers tandemcykel ( fråga inte varför). Precis då körde bussen förbi, och den enda personen som satt i bussen as garva åt oss, haha! Ja. När vi kom tillbaka körde vi lite Twister. Vilket gick as bra! Not.
Åt chokladpudding och såg början på en film, sen var kvällen slut. Vi packade ihop och far hem.

Hade jätte roligt igår. Mina vänner äger!

Elin

Lovisa

I rondellen


Twister




Övriga bilder



Fler kommer senare när jag tillägnar dom ett vacker inlägg..

Länkar gamla bloggen

Ny blogg ! Men länkar gamla bloggen så man kan hänga med.

http://cassiieee.blogg.se/

http://cassiieee.blogg.se/

http://cassiieee.blogg.se/

http://cassiieee.blogg.se/

http://cassiieee.blogg.se/

Så, bara att trycka på någon av länkarna!


RSS 2.0