Dag 19 – Detta ångrar jag

Visst vore det lite väl attention om jag sa att jag inte ångrar något i mitt liv? Men som ni kanske minns så skrev jag i "Min tro" att jag tror att allt händer av en anledning. Så även om mycket dåligt hänt i mitt liv tror jag att det gjort att allt blivit bra nu. Därför vill jag inte ångra gårdagens misstag, det är ju morgondagens lycka. Och utan att göra fel kan man inte heller göra rätt.

Men om jag nu ska säga något jag ångrar får det väl bli att jag slängt bort många kontakter. Vänner som förut betydde mer än livet har nu på något vis hamnat i mitt vindförråd. Och visst är det tråkigt? Nya människor kommer och man fylls av nya glädjande känslor för en vunnen vänskap. Jag har liksom glömt bort de gamla banden. Jag ångrar inte att jag träffat mina nya vänner, dom ger mig anledning att gå upp på morgonen och leva. Däremot kunde jag kanske agerat annorlunda med mina barndomsvänner och gamla skolkamrater. Ja.

Men följ mitt råd. Man lär av sina fel, och av den lärdomen gör man inte om sådant som man annars varit ovetande om att det var fel.


Ni vet väl att det bara är att kika in på gamla bloggen på "Lär känna mig" , så hittar ni tidigare nummer på listan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0